Föreläsningar

Föreläsningar 

IMG_0491 (2)Genom åren har vi hållit många många föreläsningar om hur man undviker utmattningssyndrom -eller Kraftkonkurs som vi kallar det.
Föreläsningarna består alltid av en blandning av vetenskapliga fakta och egna erfarenheter. Silat genom Kraftskolans unika och lättbegripliga system.

Varmt välkommen med 
din förfrågan!

Vi är också medlemmar av Guldtalarna.

 

Föreläsaren Margareta:

Margareta är en van och omtyckt föreläsare som alltid involverar åhörarna på olika sätt i sina föreläsningar. När du har varit på en föreläsning, workshop eller kurs med Margareta så har du direkt flera verktyg med dig hem för att själv identifiera dina K- och dina K+. 


– sagt om Margareta

“Att på detta sätt se livet i olika delar Kropp/Sinnen/Intellekt och hur vi handskas med delarna har gett mej själv ett nytt och användbart tankesätt. Margareta och Kraftskolan ger verktygen till både medarbetare och chefer att använda i yrkes och privatliv. Det var väldigt givande att hela arbetsgruppen gjorde detta tillsammans.

I egenskap av chef äger jag rehabiliteringsansvaret och med Kraftskolan som verktyg tror jag man kan förebygga långa sjukskrivningar. Många kanske tror att den ska användas när problem uppstått på arbetsplatsen men jag anser att man bör ge medarbetarna (och sig själv) verktygen förebyggande.

Vill varmt rekommendera Kraftskolan till andra chefer som tex.  kickoff eller i samband med verksamhetsplanering.”

Kristina Jonsson, Verksamhetchef  Folktandvården Vilhelmina Åsele Dorotea 

 

“Att lyssna till Margareta var en energikick. På ett lätt sätt lyfter hon fram många små saker i våra liv som vi kan reflektera över. Var vill jag att min kraft ska ta vägen, ska det in på + eller – kontot, jag väljer själv. Med Margaretas vägledning är jag övertygad om att jag kan ändra mina beteenden. Margareta är en glädjespridare som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Jag kan varmt rekommendera henne.”

Lena Forsgren
Hälsa i Samverkan   

 

“Margareta är en fantastisk inspirerande föreläsare. Hon förmedlar sina mångsidiga kunskaper på ett fängslande tillvägagångssätt. Att hennes föreläsning blandas med praktiska övningar gör att teorierna får en djupare mening och innebörd. Hon har även ett helikopterperspektiv som knyter ihop säcken ifrån olika kunskapsområden alltifrån vetenskap till alternativmedicin, vilket gör att pusselbitarna lätt faller på plats.”

Lena Stener Thörnlund, Kvalitetsutvecklare/Utredare, Krokoms kommun

 

”Att vara på en ”Kraftdag” tillsammans med Margareta var som att dricka en stor Smoothie fylld med energigivande ingredienser. Margaretas sätt att blanda fakta, forskning och alternativa kunskaper med egna erfarenheter och alltid med kommentaren ”i min värld är det så här” göra att du som deltagare själv får välja hur du vill tolka och ta vara på det som delges, oavsett vad du väljer går du ut från föreläsningen mer fylld av kraft.”

Camilla Olsson, Turistchef i Östersund

 

“Margareta är en mycket kunnig och engagerande föreläsare. Hennes blandning av egen erfarenheter kopplat till den kraftfulla metoden kring arbetet med att stärka individer är mycket effektfullt och lärorikt och skapar långsiktiga resultat hos både deltagare och organisationen. Detta blandat med hennes egna verktyg Kraftmodellen gör att ingen lämnar föreläsningen oberörd”
Per Stattin, Regionchef SV region Västerbotten

 

“Det är uppenbart att Kraftskolan bygger på egna erfarenheter genom Margareta Stenmarks klarsynta analys av vad som gör att väggen helt plötsligt befinner sig för nära. Ännu viktigare är att Kraftskolan kan anvisa en klok väg tillbaka till välbefinnande och styrka. På ett enkelt och engagerat sätt lär Kraftskolan lyssnarna hur de själva kan arbeta vidare med de kunskaper som serveras.”
Nils-Bertil Nilsson, apotekare, Clinical research, NB FARM AB

 

 ”Margaretas föreläsning var både proffsig och underhållande. Bland åhörarna var det många som nickade igenkännande, när hon berättade om sina egna erfarenheter av vad som tar och ger Kraft. Många ville stanna kvar och höra mer och berätta om egna upplevelser.”

Kerstin Magnusson, Verksamhetsledare sociala verksamheten Röda Korset Storsjökretsen

 

“Margareta är underhållande, tydlig och kraftfull som föreläsare, och hon förmedlade sin kunskap och erfarenheter på ett ödmjukt sätt.”
Åshild Haaheim, psykolog och fortbildningsansvarig för Psykosociala enheter i Jämtlands Läns Landsting