Kommande aktiviteter

Kraftskolan ger vanligtvis internutbildningar i organisationer och företag, men här presenteras några öppna utbildningar. Onlinekurser finns alltid, men här hittar du några andra kurser.

2019

3 feb – Attraktionslagen – insikt på 10 dagar

E-kurs via Facebook

Det är dags för attraktionslagen att ta steget ut ut flumfacket! Attraktionslagen är lika verklig och bevisad som gravitationslagen, men endast 5% av jordens befolkning har förstått glädjen och nyttan med detta. 

En kurs för dig som på riktigt vill förstå hur attraktionslagen, jordelivet och universum hänger ihop, beskrivet ur ett holistiskt perspektiv. Margareta ger förklaringar ur ett fysiskt, mentalt, kvantfysiskt och andligt perspektiv. 

Kursen upplagd på totalt 10 dagar och ges via sluten facebook-grupp. Kursen innehåller livesändningar som kan ses efteråt, dagliga peppningar samt övningar. Detta för att möjliggöra och praktisera egen förändring och på cellnivå kunna känna in den nya expanderande vibrationen.

En riktigt Krafthöjare!
En kurs för dig som verkligen VILL göra positiva förändringar i ditt liv – på djupet!

OBS! För att så många som möjligt skall kunna få denna kunskap håller kursen ett mycket lågt pris:  337 SEK  

Varför detta knasiga pris?

Jo – för att attraktionslagen arbetar med energier och intentioner och siffran 33 – är ett mästartal som bygger på ren energi i hög frekvens, kravlös kärlek och förmåga att manifestera. Siffran 7 representerar universums tal och är ett heligt och magiskt tal. Det står för inre växande, lärdom, vishet, fullkomlighet. Siffran innehåller både andlighet och det materiella.

Visst låter det intressant?

Så här får du tillgång till kursen:

  • Anmäl i facebookevenemanget att du kommer.
  • Swicha 337 sek till 123 551 44 43.
  • När du betalt får du kvitto och access till gruppen

Frågor? 

27-28 april – öppen föreläsning vid Mirakelmässan i Umeå.

Föreläsning och mässdeltagande med produkt och kursförsäljningar.

maj 2019 – Kraftmentorutbildning  

– för dig som utveckla dig själv och andra. läs mer här