Partners i Kraftskolan

Margareta Stenmark Magnusson

Margareta är grundaren och hjärnan bakom Kraftskolan. Efter 25 år som chef och ledare inom människokontakt-täta branscher gick hon  in i väggen  – eller i Kraftkonkurs som hon själv kallar det. Idag utbildar hon andra föreläsare och kursledare i Kraftskolans lättbegripliga system. Margareta föreläser även om hur det är möjligt att bli Kraftmiljonär när man har gått i Kraftkonkurs.

margareta(at)kraftskolan.com

Lena Raaby

Lena har arbetat med personlig utveckling i mer än 20 år, sedan 2010 i eget företag. Hon är utbildad certifierad coach enligt ICF och har stor erfarenhet av att coacha såväl privatpersoner som grupper, företag och organisationer. I Kraftskolan bidrar hon med sin unika specialistkompetens inom fokuserad andning för balans och koherens, och det tydliga mätverktyget inom HRV Träning. Lena är även en lysande föreläsare.

lena(at)kraftskolan.com

Maria Kvärnsten

Maria är i botten utbildad beteendevetare med rehabiliteringsinriktning. Som certifierad Kraftcoach är hon en stor tillgång i Kraftskolan. Hon är även andingsintruktör och hormonterapeut, en inspirerande och fantastisk kostrådgivare med fördjupning inom stress och sockerberoende. Maria förklarar de mest invecklade kostfrågorna på ett lättbegripligt och intressant sätt.

maria(at)kraftskolan.com

Kaiza Magnusson

Kaiza kommer från en event marketing bakgrund med en BA i event management från Queen Margaret University, Edinburgh. På Kraftskolan är hon marknadsansvarig samt vår “go to person” när det gäller IT. Hon är även förläggare på Kraftskolans bokförlag.

kaiza(at)kraftskolan.com